Onze ploeg zou niet kunnen bestaan zonder de steun van onze twee sponsors. Hartelijk dank aan:

verada

BVBA Verada verzorgt reeds 16 jaar al uw binnen- en buitenschrijnwerk met de grootste zorg.
Via een gepersonaliseerde aanpak door de zaakvoerder, waarbij uw persoonlijke wensen werkelijkheid worden, kunnen wij u een onverwoestbare service en kwaliteit bieden.

Verada staat garant voor ervaren vakmensen die elk project met de grootste zorg onder handen nemen en op korte termijn voor het gewenste resultaat zorgen, voor elk budget. U vindt bij Verada steevast de nieuwste materialen en technieken terug om uw woning volledig naar wens aan te passen.

Vanuit onze nieuwe toonzaal met professioneel uitgerust atelier, beschikken wij over alle hoogtechnologische apparatuur om ook het schrijnwerk van úw droomwoning te realiseren.
Wij verwelkomen u graag in de Harelbeekstraat 104 F, te Zwevegem.

Frank David.

follens

Tuinen Follens is een enthousiast en jong familiebedrijf. Geert Follens heeft beide zonen, Alexander en Frederik de kneepjes van het vak geleerd.

Van tuinaanleg tot tuinonderhoud, opritten, terrassen en afsluitingen, voor dit alles kan u bij ons terecht.Wij zorgen voor een prachtige tuin het hele jaar door en komen langs om zowel kleine als grote projecten te bespreken.Op verschillende locaties kweken wij onze buxussen en taxussen zelf. Dit zorgt ervoor dat we kwaliteit kunnen aanbieden voor een eerlijke prijs.

Twitter